Nyelvek
hu | en | de | ro | cz
Időjárás
28 °C  |  scattered clouds
 
 
 

Professzionális horgásztatás a Balatonon. Szenvedély, Kaland, Halak

Balaton Fishing Kft. Magyarországon elsőként adott lehetőséget azon szigetszerűen működő horgásztatással foglalkozó embereknek, akik professzionálisabb háttérrel szerették volna folytatni azt a lelkiismeretes munkát, amit már évtizedek óta eredményesen végeznek.

Koncentrálódtak a horgászturisztikai tapasztalatok, 2 hajóval tudunk egy időben horgásztatni, nem csak hajóról, de a parti horgászat kedvelőinek is tudunk alternatívát nyújtani. Horgászat szállással.

A legújabb fejlesztésű és a már bevált, vizsgázott radarok segítenek a halkeresésben az eredményes horgászatért. Több száz elmentett, ismert haltartó akadó, tartást ismerünk, amely minden évben kapitális süllőket adtak.

Egyik fő profilunk a süllőztetés, amikor kapitányaink rövid vagy hosszas keresést követően vetnek horgonyt, amely ha nem hozza meg a kívánt eredményt, halfogást, akkor keresnek újabb és újabb helyeket.

BalatonFishing

Egyre több minőségi partszakaszt tudunk biztosítani bojlis horgászainknak, egy hetes vagy hosszabb időszakra is.

Sőt 2022 tól bevezetjük a hajós pontyhorgászatot a hosszas és eredményes tesztelési időszak után.

BalatonFishing

Magyarország horgászturizmus tekintetében forradalom előtt állt, ahogyan ez a vállalkozás is egy forradalmi vállalkozás. 2015. novemberére elkészült a kormány megbízásából Magyarország Horgászturizmusának stratégiája, amely több ezer új munkahely és több százmillió euró éves bevétellel kecsegtetett.

Ezen anyag elkészítésében is kiemelt, stratégiai szerep hárult a Balaton Fishing vezetőjének szaktudására.

Hitvallásunk: szenvedély, kaland, halak

BalatonFishing

A mai kor elengedhetetlen követelménye, hogy szolgáltatásainkat vendégeink anyanyelvén is át tudjuk adni, így tapasztalt horgászvezetőink kiválóan beszélnek németül, weboldalunk német és angol nyelven is elérhető.

Online kérdéseire angol vagy német nyelven válaszolunk, megkeresése nyelvének megfelelően. A web oldalalunkon www.balatonfishing.hu nem csak szolgáltatásainkról, hanem számos kulturális programról, hasznos és közérdekű információ is fellelhető az időjárás és online foglalási lehetőségen kívül.

Arra biztatjuk vendégeinket, hogy horgásztúráink során fogásaikat örökítsék meg képpel vagy videóval és osszák meg velünk, töltsék fel oldalunk büszkeségeink rovatába.

BalatonFishingTörekszünk arra, hogy gasztronómiailag is élményt nyújtsunk, ezért változatos, házias konyhát üzemeltetünk, magyaros ízekkel. Természetesen ki tudjuk elégíteni vegetáriánus vendégeink kéréseit is. Vendégházaink a Balaton domjain fekszenek így egész nap élvezheti szobájából, teraszról a festői kilátást.

Sokan érkeznek családdal, főleg nyáron, amely külön öröm számunkra. Kisgyermekes horgászcsaládoknak babágyat, etetőszéket, vízforralót tudunk biztosítani.

Budapest csak egy óra 20 perc távolságra van így ha a környék látnivalóját már megismerték, a főváros kimeríthetetlen látnivalói és kulturális programjai biztosan feledhetetlenné teszik nyaralását.

BalatonFishing

Vannak(voltak) stégeink és csónakjaink, amíg egyiket-másikat el nem lopták...

Gondolván a bojlis horgászokra számukra is szeretnénk perspektívát nyújtani a Balaton északi partján.

A jelenlegi szálláskapacitásunkat is igazítottukk 2022-től a megnövekedett igényekhez igazítani. Két páratlan kilátású vendégházat kínálunk horgászainknak: www.kisleshegy.hu

A velünk töltött horgászatot megpróbáljuk feledhetetlenné tenni, de megismételhetővé.

Vendégeink 90%-a évek óta visszatérő horgász vendég, sokak már több mint egy évtizede választanak bennünket minden évben a horgászat vagy pihenés végett. Örömmel állíthatjuk, hogy vendégeink sohasem csalódtak szaktudásunkban, vendégszeretetünkben, programjainkban.

Szeretettel várunk minden kedves horgászbarátot!

Kalandra fel horgászok!

Üdvözlettel,

Rácz Dávid
Balaton Fishing Kft. – tulajdonos, aktív horgász

Horgásztúrák

 • Grand Fishing Tour:
  6 napos csapatos, hajós horgásztúra biztosítással
 • Short Fishing Tour:
  3 napos csapatos, hajós horgásztúra
 • Quick Fishing Tour:
  fél napos 1-2 fős hajós horgásztúra
 • Long weekend Fishing Tour:
  3 napos hajós horgásztúra
 • Carp Grand Tour:
  7 napos csapatos horgásztúra
 • Adventure Tour:
  7 napos hajós horgásztúra

Kapcsolat

Megrendelés és foglalás:
+36-30-636-0735

E-mail:
info@balatonfishing.hu

Balaton Fishing Kft.
8242 Balatonudvari, Balaton u. 8.