Nyelvek
hu | en | de | ro | cz
Időjárás
0 °C  |  
 
 
 

Professzionális horgásztatás a Balatonon. Szenvedély, Kaland, Halak

Balaton Fishing Kft. Magyarországon elsőként adott lehetőséget azon szigetszerűen működő horgásztatással foglalkozó embereknek, akik professzionálisabb háttérrel szerették volna folytatni azt a lelkiismeretes munkát, amit már évtizedek óta eredményesen végeznek.

Koncentrálódtak a horgászturisztikai tapasztalatok, 5 hajóval tudunk egy időben horgásztatni, nem csak hajóról, de a parti horgászat kedvelőinek is tudunk alternatívát nyújtani. Horgászat szállással.

A legújabb fejlesztésű és a már bevált, vizsgázott radarok segítenek a halkeresésben az eredményes horgászatért. Több száz elmentett, ismert haltartó akadó, tartást ismerünk, amely minden évben kapitális süllőket adtak.

Egyik fő profilunk a süllőztetés, amikor kapitányaink rövid vagy hosszas keresést követően vetnek horgonyt, amely ha nem hozza meg a kívánt eredményt, halfogást, akkor keresnek újabb és újabb helyeket.

BalatonFishing

Egyre több minőségi partszakaszt tudunk biztosítani bojlis horgászainknak, egy hetes vagy hosszabb időszakra is.

Sőt 2020 tól bevezetjük a hajós pontyhorgászatot a hosszas és eredményes tesztelési időszak után.


Akik csak fogni szeretik a halat, de pucolni nem, lehetőség van rá, hogy néhány euróért konyhakészen, hűtve vigyék el zsákmányukat a túra befejeztével.

BalatonFishing

Magyarország horgászturizmus tekintetében forradalom előtt áll, ahogyan ez a vállalkozás is egy forradalmi vállalkozás. 2015. novemberére elkészült a kormány megbízásából Magyarország Horgászturizmusának stratégiája, amely több ezer új munkahely és több százmillió euró éves bevétellel kecsegtet.

Ezen anyag elkészítésében is kiemelt, stratégiai szerep hárult a Balaton Fishing szaktudására.

Hitvallásunk: szenvedély, kaland, halak

BalatonFishing

A mai kor elengedhetetlen követelménye, hogy szolgáltatásainkat vendégeink anyanyelvén is át tudjuk adni, így tapasztalt horgászvezetőink kiválóan beszélnek németül, weboldalunk német és angol nyelven is elérhető.

Online kérdéseire angol vagy német nyelven válaszolunk, megkeresése nyelvének megfelelően. A web oldalalunkon www.balatonfishing.hu nem csak szolgáltatásainkról, hanem számos kulturális programról, hasznos és közérdekű információ is fellelhető az időjárás és online foglalási lehetőségen kívül.

Arra biztatjuk vendégeinket, hogy horgásztúráink során fogásaikat örökítsék meg képpel vagy videóval és osszák meg velünk, töltsék fel oldalunk büszkeségeink rovatába.

BalatonFishing

A web oldalunk ahogyan cégünk is folyamatosan fejlődik, reményeink szerint 2017-től már számos új kikötőben tudjuk horgászturisztikai szolgáltatásainkat nyújtani.

Törekszünk arra, hogy gasztronómiailag is élményt nyújtsunk, ezért változatos, házias konyhát üzemeltetünk, magyaros ízekkel. Természetesen ki tudjuk elégíteni vegetáriánus vendégeink kéréseit is. Fogadónk szorosan a Balaton partján fekszik így egész nap élvezheti szobájából az étterem teraszáról vagy néhány lépést téve a tópartról a festői kilátást, hallgatva a Balaton nyugtató hullámzását.

Sokan érkeznek családdal, főleg nyáron, amely külön öröm számunkra. Kisgyermekes horgászcsaládoknak babágyat, etetőszéket, vízforralót tudunk biztosítani.

Budapest csak egy óra távolságra van így ha a környék látnivalóját már megismerték, a főváros kimeríthetetlen látnivalói és kulturális programjai biztosan feledhetetlenné teszik nyaralását.

BalatonFishing

Vannak stégeink és csónakjaink, ha valaki inkább egyedül vagy barátjával szeretne horgászni. Aki saját hajóval érkezik, hajójának vízre tétele is megoldható a fogadó előtti sólyapályán. Ha az egész napos horgásztúra után maradt még lelkesedés, akkor lehetőség van közös bográcsozásra vagy grillezésre amihez minden felszerelést biztosítunk. Egy közös családi kerékpározáshoz is biztosítunk kerékpárokat, de igény szerint kismotor és további kerékpárok is bérelhetőek ha az egész csapat útra kelne.

Gondolván a bojlis horgászokra számukra is szeretnénk széles perspektívát nyújtani mind a Balaton északi és déli partján.

A jelenlegi szálláskapacitásunkat is szeretnék 2020-tól a megnövekedett igényekhez igazítani illetve a professzionális vezetett horgászatot kibővíteni hazánk másik nagy tavára a Tisza-tóra illetve számos vadvizeinkre.

A velünk töltött horgászatot megpróbáljuk feledhetetlenné tenni, de megismételhetővé.

Vendégeink 90%-a évek óta visszatérő horgász vendég, sokak már több mint egy évtizede választanak bennünket minden évben a horgászat vagy pihenés végett. Örömmel állíthatjuk, hogy vendégeink sohasem csalódtak szaktudásunkban, vendégszeretetünkben, programjainkban.

Szeretettel várunk minden kedves horgászbarátot!

Kalandra fel horgászok!

Üdvözlettel,

Rácz Dávid
Balaton Fishing Kft. – tulajdonos, aktív horgász

Kapcsolódó galériák

Horgásztúrák

 • Grand Fishing Tour:
  6 napos csapatos, hajós horgásztúra biztosítással
 • Short Fishing Tour:
  3 napos csapatos, hajós horgásztúra
 • Quick Fishing Tour:
  fél napos 1-2 fős hajós horgásztúra
 • Long weekend Fishing Tour:
  3 napos hajós horgásztúra
 • Carp Grand Tour:
  7 napos csapatos horgásztúra
 • Adventure Tour:
  7 napos hajós horgásztúra

Kapcsolat

Megrendelés és foglalás:
+36-30-636-0735

E-mail:
info@balatonfishing.hu

Balaton Fishing Kft.
8242 Balatonudvari, Balaton u. 8.