Nyelvek
hu | en | de | ro | cz
Időjárás
0 °C  |  
 
 
 

​Biztosítás, szabályok

BalatonFishing

A Posta Biztosító társaságai – a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. és Magyar Posta Biztosító Zrt. - a Magyar Posta Zrt. (33,1%) és a német Talanx International AG (66,9%) közös leányvállalatai. Üzleti működésének kezdete óta (2003) a legdinamikusabban növekedő biztosítótársaságok közé tartozik a magyar piacon. A két vállalat sikerét a Magyar Posta Zrt.-re kialakított üzleti modell és a postai ügyfélkörre kidolgozott világos termékfilozófia alapozza meg.

Posta Biztosító alapító társaságai

Tőkeerő, évszázados hagyomány, tapasztalat és megbízhatóság fémjelzi az alapító társaságokat, akik hátterükkel és tapasztalataikkal garantálják az Ügyfelek biztonságát.

Magyar Posta

Az 1867 óta fennálló Magyar Posta Zrt. több mint 30 000 munkatársával Magyarország egyik legnagyobb munkáltatója. Megbízható szolgáltatásainak köszönhetően régóta élvezi Ügyfelei bizalmát. Köszönhető ez annak is, hogy folyamatosan javítja postai és pénzügyi szolgáltatásainak színvonalát. Ezt a célt tartotta akkor is szem előtt, amikor a biztosítási területre lépett minőségi szolgáltatásokat kínálva a postai hálózaton keresztül.

Talanx Konszern

A hannoveri székhelyű Talanx-csoport 150 országban tevékenykedik aktívan. A Talanx díjbevétele alapján Németország harmadik és Európa egyik legnagyobb biztosítói csoportja. A Standard & Poor hitelminősítő a Talanx biztosítói csoportot A + / stable (erős) , a Hannover Re viszontbiztosítási csoportot AA-/stable (nagyon erős) besorolással látta el. A Talanx AG részvényei szerepelnek a Frankfurti Tőzsde MDAX indexében.

A biztosításról bővebben ide kattintva tájékozódhat.

A hajón mindenki saját felelősségén tartózkodhat, a kapitány utasításának, a hajózási szabályzat be nem tartása esetén a vendég kizárható a további közös túrából, amelyért a Balaton Fishing Kft. kártérítést vagy kompenzációt nem fizet, felelősséget nem vállal. A hajózási szabályzat mindenkire kötelező.

Minden vendég köteles a túra szervezőt előreemailben tájékoztatni ha, pl. nem tud úszni, ha olyan betegségben szenved, amely viharban, stressz helyzetben fokozottan jelentkezhet, sürgős szakszerű beavatkozást igényelhet.

Vendégeink az indulás előtt kötelesek a túraszervezőnél vagy a kapitánynak jelezni, ha bármilyen egészségügyi problémái vannak, szüksége van a túra alatt gyógyszereire, amely veszélyeztetheti a vendég esetleges orvosi ellátását vagy a közös túra gondtalan lebonyolítását. Ezen esetben a vezető mérlegelheti esetleges szakorvosi konzultáció után, hogy elfogadja-e a vendég kihajóztatását.

A Balatonra vonatkozó horgászati előírások és szabályok betartása mindenki számára kötelező.

A szabályok be nem tartása a horgászatból való teljes eltiltást vonhatja maga után.

A horgászengedélyben leírtakat mindenki köteles értelmezni és betartani.

Aki vízi járművel elhagyja a partot az köteles meggyőződni, hogy milyen viharjelzés van érvényben. Az északi és déli parton villogó jelzés értesít mindenkit az érvényben lévő viharjelzésről. I. fokú viharjelzés – percenként 45 felvillanással – a parttól 200-500 m-re lehet eltávolodni. II.fokú viharjelzés – percenként 90 felvillanással –csónak és vízi sporteszköz nem közlekedhet.

Aki a Balatonon bajba kerül és lehetősége van telefonon segítséget kérni, azok hívják kapitányainkat vagy a Vízi mentők központi számát, +36-30-383-8383 további információk: www.vizimentok.hu vagy a rendőrség 107 vagy 112 es hívószámát.

Amennyiben rossz idő esetén a horgász túrákat nem lehet megtartani, sajnos a Balaton Fishing Kft nem tud a tejes részvételi díjból sem kedvezményt sem jóváírást adni. Ezen estekben javasoljuk a parti horgászatot vagy a kulturális programokon való egyéni részvételt.

Csoportos horgász utasbiztosítás (pdf)

Horgásztúrák

 • Grand Fishing Tour:
  6 napos csapatos, hajós horgásztúra biztosítással
 • Short Fishing Tour:
  3 napos csapatos, hajós horgásztúra
 • Quick Fishing Tour:
  fél napos 1-2 fős hajós horgásztúra
 • Long weekend Fishing Tour:
  3 napos hajós horgásztúra
 • Carp Grand Tour:
  7 napos csapatos horgásztúra
 • Adventure Tour:
  7 napos hajós horgásztúra

Kapcsolat

8174 Balatonkenese
Főnix tér 3.

GPS koordináta: N47 °02' 46" ; N18° 12' 87"

Megrendelés és foglalás:
+36-30-610-66-50

E-mail:
info@balatonfishing.hu

Balaton Fishing Kft.
8242 Balatonudvari, Balaton u. 8.